Általános marketing audit és tanácsadás

Hogyan működhet jobban?

Azért vállalkozunk, hogy profitot termeljünk. Ennek egyik legfontosabb eszköze a jó marketing és a jól felépített marketing rendszer. Ha itt nincsenek rendben az alapok, vagy céltalanul bolyongunk a piacon, akkor mindig veszítünk. Ahhoz, hogy lássuk, hogyan is állunk, jól csinálja-e a dolgát a marketing, időről-időre stratégiai felülvizsgálat szükséges minden lényeges területen. Az Általános marketing audit és tanácsadás befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át, ezért kínálja ezt a KOMP mindössze

20.220 forintért!

Mindenki ezt szeretné…

Egy átfogó felülvizsgálat erre a kérdésre is választ ad, de fontos, hogy a kihasználatlan lehetőségeket, a hiányosságokat stratégiai szinten felmérjük. Mert könnyen lehet, hogy a problémák nem a hirdetések szintjén jelentkeznek önmagukban. A hazai kis- és közepes vállalkozások, a KKV-k jelentős része nem rendelkezik üzleti tervvel, nem naprakész az üzleti, értékesítési és marketing stratégiája. Sokszor az esetlegesség szabja meg a marketing irányát, és észre sem vehető, HOGYAN pazarlunk pénzt a marketingben! Auditunk arra ad választ, hogyan érdemes fejleszteni a marketing rendszert az eladások növelése érdekében, mely területeken milyen marketing tevékenységre van szükség, és az az Ön vállalkozásának specifikusan mennyibe kerülhet, milyen hozadéka van és mennyi időn belül térül meg a marketing befektetés.

Ezek lesznek a KOMP-audit legfontosabb területei, amit vállalkozása esetében marketing szempontból megvizsgálunk:

  • Felülvizsgáljuk vállalkozása marketing jelenlét, vagyis elemezzük, hogy mennyire van jelen cége abban a marketing térben, ahol a célcsoportjába tartozó fogyasztók és vállalkozások megismerhetik termékeit, szolgáltatásait, és mindez milyen hatékonyságnak felel meg.
  • Áttekintjük vállalkozása marketing koncepcióját és marketing tervét; ha nincs ilyen, akkor javaslatokat adunk arra, hogyan érdemes ezt megközelíteni és összeállítani. 
  • Ellenőrizzük cége jelenlegi marketing rendszerét és annak hatékonyságát; megvannak-e és milyen hatékonyan működnek a főbb online csatornák – honlap és közösségi média felületek -, illetve áttekintjük cége fizikai megjelenéseit marketing szempontból.
  • Elemezzük, hogy optimálisan használja-e marketing csatornáit, vagyis hol lehet jellemző az alulfinanszírozottság vagy épp a pazarlás.
  • Felmérjük, hogy vállalkozásához mérten mekkora marketing büdzsével rendelkezik és mekkora volna az indokolt az előrelépéshez.
  • Megvizsgáljuk, hatékonyan méri-e marketing tevékenységének értékét, és ha itt is fejleszteni szükséges, javaslatokat teszünk erre.

Hogyan veheti igénybe az Általános marketing audit és tanácsadást?

Ahhoz, hogy hatékonyan dolgozhassunk, Önnek információkat kell megadnia vállalkozásáról, a projektjéről. Tudnunk kell, mik a céljai, melyek cége piacának főbb jellemzői, kik a főbb vásárlói célcsoportok, milyen marketing tevékenységet végzett a cége és milyen tapasztalatokat szerzett. Szükségünk van vállalkozása webes elérhetőségeire, hogy elemezhessük honlapját és social media felületeit. Szintén kérjük, hogy ossza meg velünk – akár befotózott formában – azokat az offline marketing eszközöket, amelyeket cége használ, például üzlethelyisége kirakata, nyomtatott szóróanyagai, plakátjai.

Megrendelése után rövid információkérő kérdéssort küldünk Önnek, hogy az alapján gyorselemzést végezhessünk, majd egy egyórás online konzultáció keretében közösen egyeztetünk a jövőbeli elképzeléseiről és a még nyitott stratégiai kérdésekről. Ezt követően elektronikus úton írásban egy összegző anyagot juttatunk el Önnek, amit egy újabb online konzultáció keretében személyesen is megvitatunk. Ezek után a kiértékelést a konzultáció alapján bővítjük, és küldjük meg Önnek átfogó összegzésünket.

Miért a KOMP?

Olyan szabadúszó marketingszakemberek álltak össze a KOMP égisze alatt, akik megtanultak profitot termelni és jövőt építeni a cégeknek. És hisznek az eredményességben. Mi abban hiszünk: akkor lesz pénzünk, ha az ügyfeleink szekere jól megy. Ezt az eredményességet megalapozni befektetés.

Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át az első jelentkezők esetében!Általános marketing auditunk és tanácsadásunk díja EZÉRT csak

20.220 forint+Áfa!

Ezt a szolgáltatást ennyiért nem érheti el máshol!

Hogyan tovább?

Auditunk eredményeit számos formában felhasználhatja. Az alapján újratervezheti marketing tevékenységét, megosztva az összegzést saját vagy megbízott marketing szakembereivel, hogy a feltárt hiányosságokat javítsák, vagy használják ki tudatosabban az azonosított lehetőségeket. Természetesen arra is lehetősége van, hogy a tervek megvalósításában a KOMP szakembereivel működjön együtt!

Ha Ön úgy dönt, hogy az online marketingjében teljeskörű és mélyebb auditra van szükség, javasoljuk, hogy vegye igénybe a Webmarketing és a Klikkmarketing auditot is. Ezeknek a felülvizsgálatoknak a célja, hogy feltárja azokat az esetleges rejtett hibákat, amik az online hirdetések eredményességét befolyásolhatják.

Webmarketing audit és tanácsadás 

Klikkmarketing audit és tanácsadás

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.