Banner és display marketing

Varázsoljuk el a vásárlókat!

Meghatározó eszközzé vált a lehetséges vásárlók elcsábításában a tartalommarketing, különösen a webes felületeken és a közösségi médiában. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a tartalommarketingben a gondoltnál is kiemeltebb szerep jut a vizualitásnak, a megjelenések képi világának, vagyis a banner és display marketingnek. Hirdetések kreatív tervezése és vizuális összeállítása majdhogynem külön szakmának számít. Egy üzleti sikert célul kitűző vállalkozásnak nagyon nem mindegy, hogy mennyire működik a „vizuális csali”, mennyire fogja meg hirdetéseinek képi világa a lehetséges vásárlóit. A Banner és display marketing befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át, ezért kínálja ezt a KOMP 2 hónapra havonta mindössze

20.220 forintért!

Nem, mert a nagy reklámzajban arra fel is kell figyelni!

A vizualitásnak pont ezért kell a maga eszközeivel az ajánlatot, az üzenetet, a márkát egyedi, figyelemfelkeltő módon, kreatívan bemutatnia, vagyis élményt adnia! Minden statisztika, felmérés azt mutatja, hogy a felhasználók egyre kevésbé szeretnek olvasni a mobilmarketing valóságban, és a képek átveszik a szöveg szerepét. A közösségi médiában még fontosabb és kiemeltebb a kép, mint a szöveg, mert a jó kép, vagyis a display marketing az, ami arra készteti a felhasználót, hogy megnyisson egy adott tartalmat vagy weboldalt. A képi világ és a vizualitás emellett még egy fontos szerepet betölt, bizalmat igyekszik ébreszteni és formálni a márkáról alkotható pozitív képet.

Mit nyújt a Banner és display marketing?

Fontos tudni, hogy szolgáltatásunk részeként tanácsadás keretében mérjük fel, milyen képi világ lehet célravezető az Ön hirdetései esetében és milyen csatornákon. Így egy-egy hirdetéskép változatát minden kiválasztott csatornára elkészítjük.

  • Vizuális felmérés és tanácsadás, melyek része eddigi hirdetéseinek elemzése.
  • Közösségi médiás vizuális arculat újratervezése.
  • Havi 5 darab közösségi médiás hirdetés képének és/vagy bannernek az elkészítése.

Mi kell a Banner és display marketing indításához?

Ahhoz, hogy hatékonyan dolgozhassunk, Önnek információkat kell megadnia vállalkozásáról, a projektjéről. Tudnunk kell, mik a céljai, hirdetési célkitűzései, melyek cége piacának főbb jellemzői, kik a főbb vásárlói célcsoportok, milyen online hirdetési tevékenységet végzett a cége és milyen tapasztalatokat szerzett. Szükséges megosztania velünk eddigi hirdetései képeit, illetve tervezett ajánlatait.

Megrendelése után rövid információkérő kérdéssort küldünk Önnek, hogy az alapján gyorselemzést végezhessünk, majd egy online konzultáció keretében közösen egyeztetünk a Banner és display marketing céljairól, amelyeket rögzítünk. Ezután állítjuk össze az új vizuális koncepciót és képterveket. Ezután a végleges változatokat – az Ön jóváhagyása után – vállalkozása fel is használhatja.

Ha elindul a közös munka, legalább havi szinten tartunk értékelést. Szolgáltatásunkat kedvezményes áron 2 hónapig veheti igénybe. Ezután – ha Ön továbbra is velünk kíván együttműködni – az alap havidíj emelkedik a rendszeres tartalomgyártási igényekhez igazodóan. A szolgáltatás nem tartalmazza a hirdetési felületek, mint például a Google és a Facebook hirdetéseinek kezelését, illetve ezen cégeknek, mint hirdetési szolgáltatóknak fizetendő hirdetési költségeket.

Miért a KOMP?

Olyan szabadúszó marketingszakemberek álltak össze a KOMP égisze alatt, akik megtanultak profitot termelni és jövőt építeni a cégeknek. És hisznek az eredményességben. Mi abban hiszünk: akkor lesz pénzünk, ha az ügyfeleink szekere jól megy. Ezt az eredményességet megalapozni befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át az első jelentkezők esetében!

Banner és display marketing szolgáltatásunk havidíja 2 hónapra EZÉRT csak

20.220 forint+Áfa!

Ezt a szolgáltatást ennyiért nem érheti el máshol!

Mit érdemes még?

Ahhoz, hogy hatékonyabban használja ki megújult vizuális tartalmait a marketingjében, érdemes a hirdetéskezelést is profi szakemberekre bíznia. Javasoljuk, ismerje meg klikkmarketing szolgáltatásainkat, és hozzon ki még többet a hirdetéseiből!

Facebook klikkmarketing

Google ADS klikkmarketing

Instagram klikkmarketing

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.