Facebook és Instagram tartalomkezelés

Hogyan építsünk közösséget márkánk köré?

Hiába ígérkezik könnyűnek egy vállalkozás esetében a közösségi médiás jelenlét és a bejegyzés-megosztás. Valójában a pontosabb célkijelölés és a megfelelő tartalmi koncepció nélkül nagyon nehéz eredményt felmutatni. Ez azért van így, mert legtöbbször más fontos nekünk, vállalkozóknak, és mást érzékel annak, aki követi az oldalunkat akár a Facebook-on, akár az Instagram-on. Ezért van szükség olyan kommunikációs szakértelemre, amely képes a maga összetettségében látni a vállalkozás céljait, és azt a tartalmak megalkotásával a követők nyelvére lefordítani. Ezzel kerülhetünk arra az alapvonalra, ahonnan kiindulva egyre értékesebb közösség építhető a márkánk köré. A Facebook és Instagram tartalomkezelés befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át, ezért kínálja ezt a KOMP 2 hónapra havonta mindössze

20.220 forintért!

Ennél sokkal fontosabb kérdés, hogy mi a célunk!

Mert könnyen elmehet sok pénz és energia a szebbnél szebb képes és videós tartalmak gyártására bármifajta eredmény nélkül, ha az nem rezonál a meglévő és épülő közösségünk igényeire, vágyaira. A közösségi médiás üzleti jelenlét kulcsa, hogy vállalkozásunkból olyat és úgy mutassunk meg, amit a közösségünk fontosnak, hasznosnak és érdekesnek tarthat. Így generálhatunk kattintásokat, megosztásokat, lájkokat, és így terelhetjük az érdeklődést fokozatosan a vásárlás felé. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk ne csak a hirdetéseinkkel, hanem a közösségi médiás jelenlétünkben is, világos koncepcióra, rendszeres üzenetekre és kreatív tartalmakra van szükség.

Mi is a tartalomkezelés?

Nem feltétlenül ugyanazok a képességek szükségesek a közösségi médiás közösségépítésben, mint a hirdetéskezelésekben, ezért legtöbbször ezt a munkát más-más szakember végzi. A tartalomkezelő dolga a vállalkozással együttműködve olyan rövid, szöveges, képi és videós tartalmak összeállítása, amelyek elősegíthetik a közönség megszólítását, bővítését. Feladata még, hogy a bejegyzéseket a meghatározott tartalmi koncepció mentén rendszeresen, a kellő időben közzétegye, és számot adjon a tartalommarketing eredményeiről.

Mit nyújt a Facebook és Instagram tartalomkezelés?

  • Új tartalmi koncepció kidolgozása Facebook-ra és/vagy Instagram-ra; ez tartalmazza, milyen céllal, milyen tartalmakat, milyen rendszerességgel kell és lehet közzétenni.
  • Bejegyzés-tervek elkészítése, posztok szöveges, képi és videós összeállítása, szükség esetén a vállalkozás munkatársaival együttműködve.
  • Tartalmak rendszeres feltöltése a Facebook-ra és/vagy az Instagram-ra.
  • Közösségi tartalommarketing értékelése, rendszeres riportokat készítve az elérések és aktivitások alapján, szükség esetén alakítva a tartalmi koncepción.

 

A KOMP csapatában tartalomkezelőink szoros együttműködésben dolgoznak olyan szakemberekkel, akik a marketingstratégiában és a kommunikációban is jártasak. Így biztosítható, hogy az Ön cégének közösségi médiás jelenléte mindenkor igazodjon a marketingstratégiához és a tartalomfogyasztási szokásokhoz. Ha elemzésünk azt mutatja, érdemes, javasolni szoktuk kapcsolódó Facebook csoport létrehozását is a márka égisze alatt. Ez nagyon hatékony eszköz lehet, ha valamely termékre vagy szolgáltatásra célzottabban akarunk ráépíteni egy közösséget, akik hosszú távon partnerek, vásárlók lehetnek.

Mi kell a Facebook és Instagram tartalomkezelés indításához?

Ahhoz, hogy hatékonyan dolgozhassunk, Önnek információkat kell megadnia vállalkozásáról, a projektjéről. Tudnunk kell, mik a céljai, a közösségi médiás célkitűzései, melyek cége piacának főbb jellemzői, kik a főbb vásárlói célcsoportok, és milyen tapasztalatokat szerzett eddig a közösségi médiával. Eredményes munkánkhoz szükség van arra, hogy teljes jogkörű hozzáférést adjon Facebook és/vagy Instagram oldalához, valamint a vállalkozása honlapjához kapcsolt Analitycs fiókhoz minimum olvasási szinten. Munkánk szoros kapcsolatot kíván a vállalkozása honlapját kezelő weboldal-készítővel is.

Megrendelése után rövid információkérő kérdéssort küldünk Önnek, hogy az alapján gyorselemzést végezhessünk, majd egy online konzultáció keretében közösen egyeztetünk a Facebook és Instagram tartalomkezelés céljairól és az elvárható eredményekről, amelyeket rögzítünk. Ezután állítjuk össze az új tartalmi koncepciót és a bejegyzés közzétételi rendet. Ezután következhet az új tartalmak megtervezése, összeállítása, majd – az Ön jóváhagyása után – a rendszeres közösségi médiás kommunikáció indítása.

Ha elindul a közös munka, legalább kétheti szinten tartunk közösségi médiás tartalommarketing auditot az eredmények elemzéséhez. Szolgáltatásunkat kedvezményes áron 2 hónapig veheti igénybe. Ez kiterjed a Facebook és az Instagram tartalomkezelésre is, de dönthet úgy is, hogy csak egyik csatornát működteti. Ezután – ha Ön továbbra is velünk kíván együttműködni – az alap havidíj emelkedik, Facebook tartalomkezelés esetében 35.000 Ft+Áfa/hó, míg Instagram oldal 30.000 Ft+Áfa/hó esetében lesz. Ebben oldalanként havi maximum 15 bejegyzés megtervezése, összeállítása és közzététele tartozik bele. Ezt a szolgáltatást minimum három plusz három hónapos szerződés megkötésével tudja igénybe venni.

Miért a KOMP?

Olyan szabadúszó marketingszakemberek álltak össze a KOMP égisze alatt, akik megtanultak profitot termelni és jövőt építeni a cégeknek. És hisznek az eredményességben. Mi abban hiszünk: akkor lesz pénzünk, ha az ügyfeleink szekere jól megy. Ezt az eredményességet megalapozni befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át az első jelentkezők esetében!

Facebook és Instagram tartalomkezelés szolgáltatásunk havidíja 2 hónapra EZÉRT csak

20.220 forint+Áfa!

Ezt a szolgáltatást ennyiért nem érheti el máshol!

Mit érdemes még?

Hogy minél hatékonyabb eszköze lehessen vállalkozásának a közösségi médiás tartalommarketing, érdemes átvilágítani és elemezni a webmarketing alapjait, illetve hatékonyabban tervezni és kezelni a közösségi médiás hirdetéseket. Ezért javasoljuk, hogy ezeket a szolgáltatásokat is vegye igénybe.

Webmarketing audit és tanácsadás

Klikkmarketing audit és tanácsadás

Facebook klikkmarketing

Instagram klikkmarketing

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.