Facebook, Google PPC hirdetések kezelése

A PPC hirdetések kezelése nem marketing feladat, hanem reklám szakember által végzett pontos és precíz munka. A Google hirdetések, a Facebook hirdetések előkészítésében ugyan marketing szakemberek működnek közre és egy vállalkozás marketingjének szerves részét képezik, de azokat felkészült és képzett PPC szakembereknek kell elkészíteni, futtani és optimalizálni. Ha PPC minxben gondolkodik minden esetben forduljon szakemberhez a hatékonyság maximalizálása érdekében.

A Facebook, Google ADS PPC hirdetések kezelése szolgáltatásról

A Facebook Klikkmarketing és a Google ADS klikkmarketing szolgáltatásaink mixe. A szolgáltatás csomagban azt vállaljuk, hogy mindkét PPC alapú hirdetési kampányrendszert együttesen egy időben és összehangolva működtetjük partnereinknek.

Ezek a PPC alapú hirdetések az értékesítésének az alapjai és a marketingje szerves részei.

A PPC alapú hirdetések nagyon fontosak egy vállalkozás mindennapjaiban ha vevőszerzésről van szó. Hiszen a vevői első benyomásai sok esetben ezek a hirdetések. Amennyiben jó minőségű, hatékony, figyelemfelkeltő PPC hirdetésekkel van jelen, azok bizonyosan sok látogatót terelnek majd a kívánt céloldalra.

A KOMP szakemberei arra törekszenek, hogy PPC hirdetési rendszere kifinomultan, költséghatékonyan és letisztultan működjön. A kampányokat nem csak PPC szakemberek készítik hanem minden esetben ott van mögöttük egy marketing szakember is, annak érdekében,hogy a hatékonyság maximalizálható legyen.

Az alábbiakat ajánljuk amennyiben megrendeli tőlünk a Facebook és Google PPC hirdetések gyártását és kezelését.

  • Hirdetési terv készítése mindkét PPC hirdetési kategóriához
  • Együttes Google és social hirdetési kampányok tervezése
  • A facebook és Google kampányok összehangolása
  • Hirdetések elkészítése
  • Hirdetések és kampányok futtatása és optimalizálása
  • Rendszeres értékelés és hatékonyságvizsgálat
PPC hirdetések, google hirdetések, Facebook hirdetések

A Google ADS és Facebook kampánykezelés szolgáltatáshoz elengedhetetlenek az alábbiak.

Online konzultáció, ahol felvázoljuk és rögzítjük a Google ADS és Facebook hirdetés kezelés kapcsán a célokat és az elvárható eredményeket.
Hirdetési terv készítése, ez a KOMP szakembereivel közösen készül el

Teljes jogkörű hozzáférés biztosítása vállalkozása Google ADS és facebook hirdetési fiókjához

Amennyiben már van Google ADS fiókja, annak auditálása, minőségének felmérése (Klikkmarketing Audit szolgáltatás)
A vállalkozás honlapjához kapcsolt Analitycs fiókhoz minimum olvasási hozzáférés

A vállalkozás honlapját kezelő honlapkészítővel kapcsolatfelvétel.

A hatékony Google ADS és Facebook hirdetési rendszer kiépítéséhez és üzemeltetéséhez szükség lehet, hogy a vállalkozása Online jelenlétét más irányban is átvilágítsuk. Az átvilágítás célja, hogy feltárja azokat az esetleges rejtett hibákat, amik a hirdetések eredményességét befolyásolhatják.

Ezek az alábbiak lehetnek:

Webmarketing audit

Sales értékesítési audit

Honlap audit

A Google ADS és Facebook klikkmarketing szolgáltatás több részből áll

A megrendelést követően egy gyors elemzést végzünk, majd egy maximum egy órás online konzultáció keretében közösen egyeztetünk a jövőbeli elképzeléseiről. Ezt követően elektronikus úton írásban egy összegző anyagot juttatunk el Önnek, amit szintén online konzultáció keretében személyesen is átgondolunk, megbeszélünk.

A konzultáció keretén belül elkészítjük a hirdetési tervének vázlatát, ami alapján készül el a kampány és a kampányban szereplő kreatívok.

A konzultációt követően ha szükséges az írásos anyagot javítjuk, bővítjük és ezek után végleges formában átadjuk.

Elkészítjük a kampányokat és a kampányokhoz tartozó kreatív hirdetéseket legyenek azok, szöveges, képes vagy kombinált hirdetések.
Elkezdjük a kampányok futtatását, optimalizálását és folyamatos kiértékelését.

A szolgáltatás időtartama

A Google ADS, Faceboook klikkmarketing szolgáltatást kedvezményes áron maximum két hónapig veheti igénybe minden partnerünk. Ezt követően ha a partner továbbra is igénybe kívánja venni a Google ADS, Facebook klikkmarketing szolgáltatást annak ára 90 000 Ft/hó. Melyet minimum három plusz három hónapos szerződés megkötésével tud igénybe venni. A megrendelés véglegesítésekor tudjuk meghatározni a Google ADS, Facebook klikkmarketing szolgáltatás kezdő időpontját.

A szolgáltatás ára

A Google ADS, Facebook klikkmarketing szolgáltatás kedvezményes ára 20 220 Ft/hó + ÁFA mely havi díj, amit a szolgáltatás megkezdésekor előre kell megfizetni számla ellenében. Felhívjuk leendő partnereink figyelmét, hogy a szolgáltatás nem tartalmazza a Google ADS és a Facebook, mint hirdetési szolgáltatónak fizetendő hirdetési költségeket.

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Amennyiben bármely szolgáltatást megrendel tőlünk 2022 második negyedévében egy hónap időtartamra ingyenes reklám felületet biztosítunk az akkor induló online marketing és gazdasági magazinunk felületein.

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.