Facebook klikkmarketing

Legyenek hatékonyabbak Facebook hirdetései!

Vállalkozásunk célközönségét sokszor leghatékonyabban a legnagyobb közösségi oldalon, a Facebook-on érhetjük el. Ezért sem mindegy, hogy a folyamatosan változó hirdetési környezetben a hirdetéseink valóban célba találnak-e, és képesek-e megfelelően hozzájárulni a profittermeléshez. Eredményesen hirdetni a Facebook-on is folyamatos tanulást jelent, a begyűjthető adatok folyamatos értékelésével érdemes új irányokat szabni és új lehetőségeket kihasználni. A Facebook klikkmarketing befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át, ezért kínálja ezt a KOMP 2 hónapra havonta mindössze

20.220 forintért!

Sok cégvezető kérdése ez.

Hiszen velünk együtt azt tapasztalják, hogy a legnagyobb közösségi oldal egyre nehezebb terep. Hiába akár a nagyobb követőtábor vagy a célzott hirdetési kampányok, számos esetben egyre gyengébbek az eredmények. Ennek több oka lehet, amelyeket fa KOMP szakértői készek feltárni, de az biztos, hogy a fogyasztói magatartás folytonos alakulásához igazodva mindig fejlődni kell.

Ahhoz, hogy ma is hatékony PPC alapú hirdetési eszközként működjön az Ön vállalkozása esetében a Facebook, új megoldásokra van szükség.

Ajánlatokban, üzenetekben, a közönség célzásában és szegmentálásában, kreatív tartalomban, az érdeklődés online terelésének útjában.

Fontos!

Mielőtt bármelyik ügyfelünk esetében a Facebook hirdetési stratégia és kampányok megújítására vállalkozunk, mindig tisztázzuk, az adott cég esetében egyáltalán mennyire lehet hatékony marketingcsatorna ez a közösségi oldal. Ha egyértelműen igen a válasz, csak akkor érdemes befektetni a Facebook klikkmarketingbe. Ugyanis sok termék vagy szolgáltatás esetében más hirdetési csatornákra jobban érdemes fókuszálni, mert azok jobb eredményeket hozhatnak, különösen a B2B piacokon. Ilyenkor a Facebook hirdetési tevékenység inkább csak egyfajta kiegészítő, márkaépítő szerepet kap, kevésbé direkt módon várható el a kampányoktól az értékesítés hatékony megtámogatása.

Mit nyújt a Facebook klikkmarketing?

  • Új hirdetési koncepció kidolgozása, amely kiterjed az ajánlatok megfogalmazására, az üzenetekre, a célcsoportok kialakítására és az időbeli ütemezésre. 
  • Hirdetési kampányok megtervezése a Facebookon, azok paraméterezése, célzása és optimalizálása.
  • Hirdetések elkészítése, tartalmának összeállítása, szövegezése, grafikai munkái.
  • Hirdetések kezelése a Facebookon, rendszeres riportokat készítve az adatok alapján, szükség esetén alakítva a hirdetési koncepción.

Mi kell a Facebook klikkmarketing indításához?

Ahhoz, hogy hatékonyan dolgozhassunk, Önnek információkat kell megadnia vállalkozásáról, a projektjéről. Tudnunk kell, mik a céljai, hirdetési célkitűzései, melyek cége piacának főbb jellemzői, kik a főbb vásárlói célcsoportok, milyen online hirdetési tevékenységet végzett a cége és milyen tapasztalatokat szerzett. Eredményes munkánkhoz szükség van arra, hogy teljes jogkörű hozzáférést adjon Facebook oldalához, hirdetési fiókjához, valamint a vállalkozása honlapjához kapcsolt Analitycs fiókhoz minimum olvasási szinten. Munkánk szoros kapcsolatot kíván a vállalkozása honlapját kezelő weboldal-készítővel is.

Megrendelése után rövid információkérő kérdéssort küldünk Önnek, hogy az alapján gyorselemzést végezhessünk, majd egy online konzultáció keretében közösen egyeztetünk a Facebook klikkmarketing céljairól és az elvárható eredményekről, amelyeket rögzítünk. Ezután állítjuk össze az új hirdetési koncepciót és terveket. Ezután következhet az új hirdetési kampányok megtervezése, a hirdetések összeállítása, majd – az Ön jóváhagyása után – azok aktiválása.

Ha elindul a közös munka, legalább kétheti szinten tartunk Facebook klikkmarketing auditot az eredmények vagy a részeredmények elemzéséhez. Szolgáltatásunkat kedvezményes áron 2 hónapig veheti igénybe. Ezután – ha Ön továbbra is velünk kíván együttműködni – az alap havidíj emelkedik, 35.000 Ft+Áfa/hó lesz. Ebben havi 2-4 Facebook hirdetés menedzselése és tartalomgyártása tartozik bele. Ezt a szolgáltatást minimum három plusz három hónapos szerződés megkötésével tudja igénybe venni. A szolgáltatás nem tartalmazza a Facebook, mint hirdetési szolgáltatónak fizetendő hirdetési költségeket.

Miért a KOMP?

Olyan szabadúszó marketingszakemberek álltak össze a KOMP égisze alatt, akik megtanultak profitot termelni és jövőt építeni a cégeknek. És hisznek az eredményességben. Mi abban hiszünk: akkor lesz pénzünk, ha az ügyfeleink szekere jól megy. Ezt az eredményességet megalapozni befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át az első jelentkezők esetében!

Facebook klikkmarketing szolgáltatásunk havidíja 2 hónapra EZÉRT csak

20.220 forint+Áfa!

Ezt a szolgáltatást ennyiért nem érheti el máshol!

Mit érdemes még?

Hogy minél hatékonyabb eszköze lehessen vállalkozásának a Facebook klikkmarketing, érdemes cége online jelenlétét átfogóbban átvilágítani. Ennek célja, hogy feltárja azokat az esetleges rejtett hibákat, akadályozó tényezőket, amelyek a hirdetések eredményességét befolyásolhatják. Ez több területre is kiterjedhet, így javasoljuk, hogy ezeket a szolgáltatásokat is vegye igénybe.

Webmarketing audit és tanácsadás

Klikkmarketing audit és tanácsadás

Sales és értékesítési audit és tanácsadás

Honlap audit és webfejlesztési tanácsadás

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.