Google ADS kampánykezelés

Hozza ki a legtöbbet Google hirdetéseiből!

Ma a Google ADS klikkmarketing a leghatékonyabb klikkmarketing rendszernek számít, ami PPC – vagyis kattintás – alapon képes sok érdeklődőt generálni vállalkozásunk online felületeire. Tény, hogy a Google hirdetési rendszere kifinomult, nem feltétlenül drága, de ahhoz, hogy könnyen sikert érjünk el hirdetéseinkkel, marketingünk teljes rendszerének megalapozottnak kell lennie, különben elköltött forintjaink nagy része csak kidobott pénz lesz. A Google ADS klikkmarketing befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át, ezért kínálja ezt a KOMP 2 hónapra havonta mindössze

20.220 forintért!

Ezt megmondják a számok!

A Google hirdetések előnye, hogy nem benyomásokra, hanem nagyon konkrét számokra alapozva lehet üzleti döntéseket hozni. Ugyanakkor ahhoz, hogy számaink legyenek, előbb költeni kell, tesztelni kell. A Google ADS klikkmarketingben az a döntő, mit olvasunk ki a számokból és mennyire ismerjük fel és használjuk ki a lehetőségeket. Mert ezen a területen különösen igaz, hogy nem elég a hirdetéseket kezelni és várni, hogy majd beüt a főnyeremény, hanem az adatok folyamatos elemzésére és folyamatos változtatásokra is szükség van. Ez már stratégiai kérdés. Éppen ezért dolgoznak a KOMP szakemberei csapatban, mert az eredményes Google ADS reklámkampányokhoz többféle szakember tudása és tapasztalata is szükséges.

Fontos!

Mielőtt bármelyik ügyfelünk esetében a Google hirdetési stratégia és kampányok megújítására vállalkozunk, mindig tisztázzuk, az adott cég esetében egyáltalán mennyire lehet hatékony marketingcsatorna e legnagyobb keresőoldal. Ha egyértelműen igen a válasz, csak akkor érdemes befektetni a Google ADS klikkmarketingbe. Ugyanis sok termék vagy szolgáltatás piaca másképp működik, így az eladások növelése érdekében a marketing fókusza is máshol lehet.

Mit nyújt a Google ADS klikkmarketing?

  • Komplex Google ADS hirdetési terv készítése.
  • Hirdetési kampányok megtervezése.
  • Hirdetések elkészítése.
  • Hirdetések és kampányok futtatása, rendszeres optimalizálása.
  • Rendszeres értékelés és hatékonyságvizsgálat.

Mi kell a Google ADS klikkmarketing indításához?

Ahhoz, hogy hatékonyan dolgozhassunk, Önnek információkat kell megadnia vállalkozásáról, a projektjéről. Tudnunk kell, mik a céljai, hirdetési célkitűzései, melyek cége piacának főbb jellemzői, kik a főbb vásárlói célcsoportok, milyen online hirdetési tevékenységet végzett a cége és milyen tapasztalatokat szerzett. Eredményes munkánkhoz szükség van arra, hogy – ha már van – teljes jogkörű hozzáférést adjon Google hirdetési fiókjához, valamint a vállalkozása honlapjához kapcsolt Analitycs fiókhoz. Munkánk szoros kapcsolatot kíván a vállalkozása honlapját kezelő weboldal-készítővel is.

Megrendelése után rövid információkérő kérdéssort küldünk Önnek, hogy az alapján gyorselemzést végezhessünk, majd egy online konzultáció keretében közösen egyeztetünk a Google ADS klikkmarketing céljairól és az elvárható eredményekről, amelyeket rögzítünk. Ezután állítjuk össze az új hirdetési koncepciót és terveket. Ezután következhet az új hirdetési kampányok megtervezése, a hirdetések összeállítása, majd – az Ön jóváhagyása után – azok aktiválása.

Ha elindul a közös munka, legalább kétheti szinten tartunk Google ADS klikkmarketing auditot az eredmények vagy a részeredmények elemzéséhez. Szolgáltatásunkat kedvezményes áron 2 hónapig veheti igénybe. Ezután – ha Ön továbbra is velünk kíván együttműködni – az alap havidíj emelkedik, 55.000 Ft+Áfa/hó lesz. Ebben havi 2-4 Google hirdetés menedzselése és tartalomgyártása tartozik bele. Ezt a szolgáltatást minimum három plusz három hónapos szerződés megkötésével tudja igénybe venni. A szolgáltatás nem tartalmazza a Google ADS, mint hirdetési szolgáltatónak fizetendő hirdetési költségeket.

Miért a KOMP?

Olyan szabadúszó marketingszakemberek álltak össze a KOMP égisze alatt, akik megtanultak profitot termelni és jövőt építeni a cégeknek. És hisznek az eredményességben. Mi abban hiszünk: akkor lesz pénzünk, ha az ügyfeleink szekere jól megy. Ezt az eredményességet megalapozni befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át az első jelentkezők esetében!

Google ADS klikkmarketing szolgáltatásunk havidíja 2 hónapra EZÉRT csak

20.220 forint+Áfa!

Ezt a szolgáltatást ennyiért nem érheti el máshol!

Mit érdemes még?

Hogy minél hatékonyabb eszköze lehessen vállalkozásának a Google ADS klikkmarketing, érdemes cége online jelenlétét átfogóbban átvilágítani. Ennek célja, hogy feltárja azokat az esetleges rejtett hibákat, akadályozó tényezőket, amelyek a hirdetések eredményességét befolyásolhatják. Ez több területre is kiterjedhet, így javasoljuk, hogy ezeket a szolgáltatásokat is vegye igénybe.

Webmarketing audit és tanácsadás

Sales és értékesítési audit és tanácsadás

Honlap audit és webfejlesztési tanácsadás

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.