Hírlevél Marketing stratégia, hírlevél kampányok tervezése

Hírlevél marketing, amit annyit temettünk már, de Főnixként éled újra és újra. Mert egy jó hírlevél marketing stratégia alkalmazásával biztosan tudja tartani ügyfeleivel a kapcsolatot. Fontos tudni, a hírlevél első sorban nem egy reklámeszköz, hanem egy marketing eszköz. Nem az új potenciális megrendelők megszólítására alkalmas elsősorban, hanem a már valamilyen kapcsolattal rendelkező érdeklődők edukálására, az érdeklődésük fenntartására, vásárlási szándékuk megnövelésére szolgál.

Bizalomépítés a kulcsszó!

Meg és be tudjuk mutatni vállalkozásunkat, termékeinket, szolgáltatásainkat. Jelen leszünk. Ez a cél!

A hírlevél marketing stratégia kidolgozása éppen ezért nagyon fontos. patikamérlegen kell kimérni, hogy egy adott időszakban hányszor és milyen információkkal keressük meg a címlistánkban szereplőket. Mit adunk neki és miért. Ha úgy érzik céltalanul kapták hírlevelünket, gyorsan fognak leiratkozni listánkról.

A hírlevél marketing stratégia szolgáltatásunk az alábbiakat biztosítja, annak érdekében, hogy hatékonyan legyen képes eljutni megrendelőihez.

  • Hírlevél stratégiák készítése

  • Hírlevél kampányok készítése 

  • Hírlevél kampányok futtatása, optimalizálása

  • Hírlevél kampány statisztikák készítése

Marketing audit

A hírlevél marketing szolgáltatás több részből áll

A megrendelést követően auditáljuk az eddigi hírlevél marketing tevékenységét és ha szükséges a már meglévő tartalmak hibáinak a javítására kedvezményes ajánlatot teszünk.

Ezek után online konzultáció keretében rögzítjük, hogy a hírlevél marketinggel milyen célokat szeretne elérni, milyen termékeket, szolgáltatást szeretne népszerűsíteni, vagy vállalkozását bemutatni.

Ezt követően átfogó hírlevél marketing stratégiát készítünk vállalkozásának egy negyedéves időszakra. A stratégiában rögzítjük, hogy milyen hírlevél marketing eszközökkel, mit szeretnénk elérni. 

A következő lépcső a hírlevél kampányok megtervezése. Fontos soha nem csak egy hírlevelet küldjünk ki, hanem kampányokban gondolkodjunk. Minden hírlevélhez legalább egy után követő hírlevél is kapcsolódjon. A kampányokban ezt rögzítjük, minden hírlevélhez célt határozunk meg.
A kampányokat követően elkészítjük a hírlevél sorozatokat – ezt külön szolgáltatáskét tudjuk csak vállalni! – majd pedig elindítjuk a kampányokat. Folyamatosan figyeljük a hatékonyságot, amennyiben szükséges a kampányt és akár a kampány stratégiát is optimalizáljuk.

A kampányok végeztével átfogó statisztikát adunk át megrendelőinknek.

A megvalósításban a KOMP specializálódott munkatársai is részt vesznek, akik a szakterületükön már elismerést szereztek.

A hírlevél marketing szolgáltatás időtartama

A hírlevél marketing használata kampányonként a leghatékonyabb. Jelen szolgáltatásunk egy komplex átfogó kampány megtervezését és lebonyolítását foglalja magába. Ez nincs időhöz kötve, hiszen stratégiai megfontolásokból ez lehet pár nap de pár hét is. A szolgáltatás addig tart, míg az adott kampányt le nem zárul, az eredményekről nem tájékoztatjuk a megrendelőt.

A szolgáltatás ára

A hírlevél marketing szolgáltatás kedvezményes ára 20 220 Ft + Áfa, mely egyszeri díj. A szolgáltatást egy vállalkozás csak egyszer veheti igénybe kedvezményesen. Amennyiben úgy dönt, hogy a kedvezményes kampány tervezés és kivitelezés eredményes volt az Ön számára, a hírlevél marketing szolgáltatás ár: 48 000 Ft + Áfa, ami egyszeri díj, egy kampány megtervezésére vonatkozik.

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Amennyiben bármely szolgáltatást megrendel tőlünk 2022 második negyedévében egy hónap időtartamra ingyenes reklám felületet biztosítunk az akkor induló online marketing és gazdasági magazinunk felületein.

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.