Hírlevelek készítése

A hírlevél marketing két részből áll. Elsőként minden esetben hírlevél stratégiát és kampány tervet kell készíteni. Ez a kettő határozza meg, hogy valójában hány hírlevélre lesz szükségünk. Mert a hírlevél soha nem jár egyedül. Egy hírlevél nem hírlevél, csak egy levél, ami általában olvasatlan marad, vagy a spam mappában végzi, vagy leiratkoznak róla. A hírlevél készítés lényege, hogy eleve több hírlevélben gondolkodunk. Minden fő levelet követnie kell legalább egy utánkövető levélnek, ami kettő. Mert kell egy utánkövető levél, ha  címzett nem nyitotta meg az első levelet, és kell egy másik arra az esetre ha megnyitotta. mindkettőben valójában azt kérjük tőle, hogy valamilyen interakciót hajtson végre. Legyen az akár vásárlás, vagy éppenséggel – bár ezt nem szeretnénk – leiratkozás. A legvégén pedig egy negyedikre is szükség van, az pedig egy köszönő, de egyben figyelemfelhívó levél, a következő hírlevél sorozatunkra.

Azaz négy hírlevelet kell elkészíteni egy kampányban ahhoz, hogy sikeresek tudjunk lenni. Négy különbözőt. Lehetőség szerint rövidet, de hatásosat, megnyerőt. Nem szabad elfelejteni, hogy a hírleveleinkhez minden esetben szükséges legalább egy kép, de sokkal inkább több, amit tudatosan kell elkészíteni. Sok esetben a kép fontosabb a szövegnél. A képekkel is kommunikálnunk kell egy hírlevélben.

A hírlevél készítés szolgáltatásunk az alábbi feladatok elvégzésére terjed ki.

  • Hírlevelek megírása a kampányterv szerint egy kampány minimum négy hírlevelet tartalmaz.
  • A hírlevél hossza minden esetben függ attól, hogy mit szeretnénk elérni a címzettnél. Jellemzően soha nem a hírlevélben magyarázunk, hanem a hírlevélben elhelyezett linkről elérhető landig oldalon.
  • A hírlevelekben legalább egy egyedi kép elkészítése és elhelyezése
  • A hírlevelek formázása a hírlevél kinézetének kialakítása az adott hírlevél küldő szolgáltatáson belül.
Marketing audit

A hírlevél készítés szolgáltatás több részből áll

A hírlevél stratégia és a hírlevél kampányban rögzített irányelvek mentén elkészítjük a szükséges hírlevelek tartalmát és a hozzájuk tartozó képanyagokat. Ezt követően ez jóváhagyásra elküldjük ezt a megrendelőnek.

A jóváhagyást követően a használt hírlevélküldő rendszerben elkészítjük a kész hírlevelet, ami szintén jóváhagyásra kell, hogy kerüljön a megrendelő részéről. Amennyiben ez megtörtént a hírleveleket beidőzítjük, hogy a megfelelő időben érje el azokat a célcsoportokat, akiket célozni szeretnénk a hírlevelekkel.

A hírlevél készítés szolgáltatás időtartama

Jellemzően egy hírlevél kampány hírlevél sorozatának tartalmi anyaga három napot vesz igénybe. A jóváhagyásokkal és a rendszerbe integrálással együtt ez összesen öt nap lehet.

A szolgáltatás ára

A hírlevél készítés szolgáltatás kedvezményes ára 20 220 Ft +ÁFA, mely egyszeri díj.  A szolgáltatást egy vállalkozás csak egyszer veheti igénybe kedvezményesen. Amennyiben úgy dönt, hogy a hírlevél készítés szolgáltatás eredményes volt az Ön számára, a továbbiakban a hírlevél készítés szolgáltatás ár: 38 800 Ft + Áfa, ami egyszeri díj, egy kampány hírleveleinek elkészítésére vonatkozik.

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Amennyiben bármely szolgáltatást megrendel tőlünk 2022 második negyedévében egy hónap időtartamra ingyenes reklám felületet biztosítunk az akkor induló online marketing és gazdasági magazinunk felületein.

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.