Honlap audit

Az internet térhódításával és a webes hirdetési rendszerek hatékonyságának köszönhetően, mára a vállalkozások elsőszámú marketing felülete annak honlapja lett. Ami az offline világban, vagy nevezzük nevén, a valóságban a cégtábla, az az online világban a honlap.

A honlap audit azt a célt szolgálja, hogy felmérjük milyen hatékony ez a cégtábla, ami azért annál sokkal de sokkal több. A honlapnak nem csak megmutatnia kell hanem összekötnie sőt sok esetben értékesítenie. Olyan összekötő felületnek kell lennie vállalkozása és partnerei, vevői közt, ami bizalmat sugároz, biztonságot ad és folyamatosan fenntartja a látogató érdeklődését mindaddíg, amíg a honlap segítségével marketing eszközökkel és sales módszerekkel a látogatóból elkötelezett vásárló válik.

 

A honlap audit tehát időről időre egy nagyon fontos dolog, amit kötelező elvégezni. A honlap audit során derül ki, hogy hol és miért kell fejlesztenünk honlapunkat. Hol vannak gyenge pontok, amik nem a céljainkat szolgálják, illetve milyen olyan új technológiákat, eszközöket lehet beépíteni a honlapba melyek elősegítik a vevővé válás folyamatát.

A KOMP honlap audit során az alábbi tényezőket vizsgáljuk meg.

  • A honlap kialakítása, esztétikai összképe. (Soha ne önmagának készíttessen honlapot, hanem a célközönségének!)
  • Mobil eszközökön való honlap megjelenés (Kiemelt fontosságú!)
  • A honlap használhatósága felhasználói szempontok alapján
  • GDPR megfeleltetés. Mennyire tesz eleget a honlap a GDPR előírásoknak
  • Alap SEO beállítások megléte
  • Elegendő tartalmi elemmel dolgozik e a honlap
  • Kapcsolatok, kapcsolati űrlap, azonnali telefonhívás megléte
Marketing audit

A honlap audit szolgáltatás folyamatának leírása

A megrendelést követően elkérjük a honlap admin felületéhez a teljes adminisztrációs jogot, majd elvégezzük az fentebb feltüntetett elemzéseket. Az elemzésekről jegyzőkönyv illetve beszámoló készül a megállapításainkról. A beszámolóban nem csak a feltárt hibákat és hiányosságokat írjuk le, hanem minden esetben javaslatot teszünk azok kijavításának módjára, ha szükséges hozzá bármely eszköz vagy kiegészítő, azokat is természetesen javasoljuk.

A honlap audit szolgáltatás időtartama:

A honlap audit szolgáltatást a megrendeléstől számítva egy-három nap alatt tudjuk elkészíteni. A Honlap audit kizárólag csak a honlap állapotának felmérésére és az állapotfelmérést követő javaslatok elkészítésére szolgál.

A honlap audit szolgáltatás ára:

A honlap audit szolgáltatás ára 20 220 Ft/hó + ÁFA mely egyszeri díj.

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Amennyiben bármely szolgáltatást megrendel tőlünk 2022 második negyedévében egy hónap időtartamra ingyenes reklám felületet biztosítunk az akkor induló online marketing és gazdasági magazinunk felületein.

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.