Keresőoptimalizálás, SEO

Első hely csak egy van, de nem feltétlenül ez a lényeg. A jelenlét biztosítása ma már oda szűkül le, hogy legyen a honlapja egy adott kulcsszóra vagy keresési kifejezésre az első tíz találatban. Ez értelemszerűen erős versenyhez vezet, és a versenyt megnyerni nem olcsó. De megkerülhetetlen. Csak hirdetéssel a piaci jelenlét stabilan nem biztosítható. A keresőoptimalizálás, a SEO éppen ezért fontos helyet foglal el egy honlap és egy vállalkozás életében is. Jelen lenni, helyen lenni az organikus listában az első tízben azt jelenti; Olyan piaci szereplő a cég, aki szakértő, megbízható. Gondolnánk.
Árnyalja a képet, hogy a keresőoptimalizálás és a keresőoptimalizálási technikák nem azt nézik, hogy egy adott honlap mögött milyen cég található, annak milyenek a szolgáltatásai, termékei. A SEO a honlapra koncentrál, a honlap minőségét és értékét javítja, nem pedig a mögöttes értéket.

Miért fontos a keresőoptimalizálás ha nagy a verseny és a hirdetések úgyis elérik a célközönséget?

A válasz egyszerű. mert nem hirdethetünk örökké. Ráadásul a hirdetések egyre drágábbak lesznek, egyre kisebb megtérülést képesek elérni. Míg a SEO hosszútávon stabilizálni képes egy-egy honlapot, de akkor és csakis akkor, ha a keresőoptimalizálás folyamata ne szakad meg. Igen a SEO folytonos és folyamatos feladat.

De mit is értünk keresőoptimalizálás alatt?

A keresőknek – első sorban a Google-nak -, van egy nem nyilvános algoritmusa arra nézve, hogy miként sorol be honlapokat, illetve honlap oldalakat. A módszert nem ismerhetjük meg, de a keresőóriás segít megérteni a rendszerét, hiszen folyamatosan ajánlásokat tesz közzé, amik alapján jó eséllyel sikeres lehet a SEO.
Alapvetően és röviden két SEO terület létezik.
A technikai SEO, ami a honlap technikai felépítésére, sebességére, a kód tisztaságára és hasonló dolgokra figyel.
Valamit a tartalmi SEO, ami arra ad választ a keresőknek – és a látogatóknak is-, miről szól a honlapunk.

A technikai SEO megvalósítását bízza felkészült webmesterre, aki nem feltétlenül a honlapkészítője!

minden egyéb SEO feladat, egy erre specializálódott szakértőre hárul, aki sok esetben együtt kell dolgozzon szövegíróval, marketing szakemberrel, a honlapkészítővel, vagy webmesterrel. A tartalmi keresőoptimalizálásnak számos technikája van és, a hosszú távú eredményekhez az összes kombinációját érdemes és szükséges használni.

Mit nyújt a KOMP keresőoptimalizálási szolgáltatása?

  • Elkészítjük a megfelelő technikai SEO beállításokat
  • Tartalmi SEO optimailázás és beállítás a webhelye minden oldalán
  • Keresőoptimalizálás minden honlapoldalon, maximum három kulcszóra vagy kifejezésre.
  • Folyamatos tanácsadás és javaslattétel, hogy miként erősítsük tovább a tartalmi eléréseket
Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás, SEO szolgáltatás folyamatának leírása

A szolgáltatás megkezdéséhez elengedhetetlen a KOMP egy másik szolgáltatása a honlap audit. Ennek keretében mérjük fel a honlapja valós állapotát. Az audit végén gy írásos anyagot kap tőlünk, amiben jelezzük azt is, hogy milyen állapotban van a keresőoptimalizálás a honlapján és szintünk mik azok a lépések amiket meg kell, vagy éppenséggel kötelező végrehajtani.
Ezt követően rendelheti meg SEO szolgáltatásunkat aminek keretén belül elsőként a technikai SEO oldalt tesszük rendbe, majd ezt követheti a tartalami keresőoptimalizálás, hosszú egyáltalán nem látványos folyamata.

A szolgáltatás időtartama

A keresőoptimalizálás nem ígér és nem is tud ígérni azonnali eredményeket. Ahogy a verseny egyre élesedik a jelenlegi három-hat hónapos idő, ami alatt az eredmények már mérhetők akár kilenc hónapra is kitolódik. Ezen időszak alatt pedig folyamatosan kell foglalkozni a honlappal. használni kell a SEO technikákat, illetve a SEOhoz kapcsolódó egyéb technikákat, amik egyedi árazásúak ezért szolgáltatásunk nem tartalmazza.

A szolgáltatás ára

A keresőoptimalizálás, SEO szolgáltatásunk jelenleg kedvezményesen 20 220 Ft/hó díjazásért érhető el, ha és amennyiben legalább hat hónapos szerződést köt velünk. A szolgáltatást 2022-ben maximum 20 ügyfelünknek tudjuk biztosítani.

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Amennyiben bármely szolgáltatást megrendel tőlünk 2022 második negyedévében egy hónap időtartamra ingyenes reklám felületet biztosítunk az akkor induló online marketing és gazdasági magazinunk felületein.

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.