Klikkmarketing audit és tanácsadás

Hogyan lesznek hatékonyabbak az online hirdetései?

Bármely kattintásalapú hirdetés – az úgynevezett PPC hirdetések – vállalkozásunk értékesítési frontvonalában a legértékesebb marketing eszközök. Ezért lényeges, hogy ezek valójában mennyire hatékonyak, relevánsak és vevőcsalogatók, mennyire segítik elő az értékesítést. Akár a közösségi médiában, akár a Google felületein hirdetünk, megkerülhetetlen, hogy időről-időre elemezzük a helyzetünket és újratervezzük hirdetési tevékenységünket. A Klikkmarketing audit és tanácsadás befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át, ezért kínálja ezt a KOMP mindössze

20.220 forintért!

Egyáltalán nem az, éppen ezért fontos az alapos áttekintés!

Minden PPC hirdetést az tehet igazán hatékonnyá, ha mögöttük világos üzleti és marketing stratégiai elgondolások állnak. Az eredményesség ugyanakkor akkor megtartható vagy növelhető, ha hirdetéseink is igazodnak a piaci folyamatokhoz és a felhasználói szokások változásaihoz. A klikkmarketing ezért egy összetettebb folyamat, ezért fontos az elemzés, a rendszeres mérés és optimalizálás, vagyis elkerülhetetlen bizonyos időközönként a teljes újratervezés!

A Klikkmarketing audit és tanácsadás azt a célt szolgálja, hogy PPC hirdetései költséghatékonyan, a megfelelő célcsoportot célozva ne csak eljussanak potenciális vevőihez, hanem azokat kattintásra és a későbbiekben vásárlásra vagy olyan tevékenységre ösztönözzék, ami a PPC hirdetés célja.

Mire terjed ki a Klikkmarketing audit és tanácsadás?

  • Hirdetési fiókjainak átvizsgálása, paraméterezéseinek felülvizsgálata, hogy minden a céljainak megfelelően működik-e.
  • Kattintás alapú hirdetései hatékonyságának a felmérése, vagyis áttekintjük, hirdetési kampányai milyen eredményeket hoztak.
  • Új stratégiai lehetőségeket javaslunk PPC hirdetéseinek javítására, hatékonyságuk növelésére.
  • Felmérjük, hogy hirdetései milyen marketing és/vagy sales környezetbe viszik el a látogatóit, és azok milyen hatékonysággal képesek látogatóból érdeklődőt vagy vásárlót generálni.
  • Javaslatot teszünk a gazdaságosabb klikkmarketing működtetésre.
  • Hirdetési tervet dolgozunk ki rövidtávra, amely számol a legmegfelelőbb hirdetési módokkal, ajánlatokkal, csatornákkal és költségkeretekkel.

Hogyan veheti igénybe a Klikkmarketing audit és tanácsadást?

Ahhoz, hogy hatékonyan dolgozhassunk, Önnek információkat kell megadnia vállalkozásáról, a projektjéről. Tudnunk kell, mik a céljai, melyek cége piacának főbb jellemzői, kik a főbb vásárlói célcsoportok, milyen online hirdetési tevékenységet végzett a cége és milyen tapasztalatokat szerzett. Szükségünk van vállalkozása webes elérhetőségeire, hogy elemezhessük honlapját és social media felületeit. Ha rendelkezik Google ADS fiókkal, hozzáférést kérünk ahhoz, csakúgy, mint a közösségi médiás hirdetési fiókokhoz.

 

Megrendelése után rövid információkérő kérdéssort küldünk Önnek, hogy az alapján gyorselemzést végezhessünk, majd egy egyórás online konzultáció keretében közösen egyeztetünk a jövőbeli elképzeléseiről és a még nyitott stratégiai kérdésekről. Ezt követően elektronikus úton írásban egy összegző anyagot juttatunk el Önnek, amit egy újabb online konzultáció keretében személyesen is megvitatunk. Ezek után a kiértékelést a konzultáció alapján bővítjük, és küldjük meg Önnek átfogó összegzésünket.

Miért a KOMP?

Olyan szabadúszó marketingszakemberek álltak össze a KOMP égisze alatt, akik megtanultak profitot termelni és jövőt építeni a cégeknek. És hisznek az eredményességben. Mi abban hiszünk: akkor lesz pénzünk, ha az ügyfeleink szekere jól megy. Ezt az eredményességet megalapozni befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át az első jelentkezők esetében!

 

Klikkmarketing audit és tanácsadásunk díja EZÉRT csak

20.220 forint+Áfa!

Ezt a szolgáltatást ennyiért nem érheti el máshol!

Hogyan tovább?

Auditunk eredményeit számos formában felhasználhatja. Az alapján újratervezheti online marketing tevékenységét, megosztva az összegzést saját vagy megbízott marketing szakembereivel, hogy a feltárt hiányosságokat javítsák, vagy használják ki tudatosabban az azonosított lehetőségeket. Természetesen arra is lehetősége van, hogy a tervek megvalósításában a KOMP szakembereivel működjön együtt!

Nagyon fontos tényező a klikkmarketing esetében annak a környezetnek az alaposabb vizsgálata is, ahová a hirdetések az érdeklődőket terelik. Ezért ajánljuk ennek a környezetnek az átfogó vizsgálatát is. Klikkmarketing audit és tanácsadásunk keretében ezeket csak érintőlegesen tekintjük át, átfogóbb vizsgálathoz javasoljuk, vegye igénybe további szolgáltatásainkat is!

Sales és értékesítési audit és tanácsadás

Honlap audit és webfejlesztési tanácsadás

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.