PR cikkek írása, minőségi Brand megjelenés

A PR megjelenés számos vállalkozásnak szinte nem is létező marketing elem. Nem tudják, hogy mire valók a PR cikkek, hol jelenhetnek meg, az elkészítési költségük, hogyan, mikor térül meg. A PR cikkek írása ugyan megkerülhető, de hatásuk a vállalkozása Brandjére, a látogatottságra, de még a látogatói edukálására is nagy hatással lehet.
persze a legjobb egy olyan Pr cikk, ami valamelyik nagy olvasottságú online felületen jelenik meg, de az sok vállalkozás marketing költségvetésébe egyáltalán nem fér bele. Ám ez nem jelenti azt, hogy el kell vetni. A helyi, vagy szakmai magazinok jóval kevesebb megjelenési költséget kérnek, a PR cikk pedig ott marad a felületükön. Indexálódik egy idő után akár még jó helyezést is érhet el.  Tehát a PR megjelenés nem elhanyagolható.

Ám nagyon fontos, a PR cikk tartalma és a megírásának módja. Egy PR cikk nem interjú, egy PR cikk egy tudatosan megírt tartalom, ahol úgy vezetjük végig az olvasót a tartalmon, hogy akár már az elején késztetést érezzen, hogy egy honlapunkra mutató linkre kattintson.

Szakértőink olyan Pr cikkeket készítenek Önnek, amelyek megfelelően rövidek, vagy hosszúak, de semmi módon nem magyarázók, inkább lényegretörők. Konkrétumokat tartalmaznak, lényegre törők, pontosan fogalmaznak és ha szükséges és indokolt kettőnél több linket is tartalmaznak.

A PR cikk írás szolgáltatás az alábbi alapvető elemekből áll

  • A szolgáltatás 4 000 karakternyi szöveg megírását foglalja magában, ami egy hosszú, vagy több rövid tartalomra is felosztható. Általában ilyen karakterszámba, három hatásos PR cikk férhet bele.
  • A PR cikket minden esetben felkészült szövegírók, újságírók készítik, akik garantált szakmai múlttal rendelkeznek.
    A tartalomkészítő minden esetben felveszi önnel, vagy megbízottjával a kapcsolatot a tartalom elkészítése előtt.
  • A PR cikk megírása tartalmazza a tartalmi felkészülést, a cég, szolgáltatás és termék ismeret.
Marketing audit

A PR cikk írás szolgáltatás folyamata

A PR cikk írás egy összetett és komoly feladat, ezért minden esetben több éves szakmai tapasztalattal rendelkező újságíró-szövegíró kolléga készíti azt el.
A PR cikk megírása előtt kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot és a tartalom minden egyes részletét alaposan és kimerítően megbeszéli önnel.

Ezt követően elkészíti a nyers cikkvázlatot és a nyers cikket, amit véleményezésre át küld a megrendelőnek. A véleményezés után, a felmerült esetleges kiegészítésekkel, elkészíti a tartalmat, ami újból a megrendelőhöz kerül jóváhagyásra.
Ha a megrendelő kéri egy vagy több a tartalomhoz megfelelő képet is készítünk, külön szolgáltatás keretében. Ezek után a PR cikk használható, megjelentethető.

A PR cikk írás szolgáltatás időtartama

A PR cikk megírásának időtartama változó és soktényezős. Ha kollégánk ismeri az adott területet kicsivel rövidebb ideig tart, de a felkészülés akkor sem maradhat el. Az a tapasztalatunk, hogy egy PR cikk elkészítésének ideje a megrendeléstől számított 5-7 nap.

A szolgáltatás ára

A PR cikk írás szolgáltatás kedvezményes ára 20 220 Ft + Áfa, mely egyszeri díj. A szolgáltatást egy vállalkozás csak egyszer veheti igénybe kedvezményesen. Amennyiben úgy dönt, hogy a szolgáltatás a későbbiekben is igénybe venné, a későbbiekben 5 Ft/karakter díjért tudjuk biztosítani a szolgáltatást.

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Amennyiben bármely szolgáltatást megrendel tőlünk 2022 második negyedévében egy hónap időtartamra ingyenes reklám felületet biztosítunk az akkor induló online marketing és gazdasági magazinunk felületein.

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.