Tartalommarketing

2022-ben is ez lesz a marketing fő iránya, hiszen ez a legköltséghatékonyabb és a leghatékonyabb marketing eszköz. Ennek oka az online jelenlét lehetőségeiben keresendő. A képlet egyszerű. Számtalan olyan felület van ahol vállalkozásunkat, szolgáltatásunkat, termékünket megmutathatjuk. Csak a csomagolásra kell oda figyelnünk. A csomagalos pedig maga a tartalom. Ami szerencsére nagyon sok lehetőséget biztosít számunkra.

A tartalommarketing nem egyszerű szövegírás, vagy egy adott szöveg webszöveggé alakítása amit SEO szempontok alapján is írunk.

A tartalommarketing ennél sokkal több!
Gondoljunk csak bele. A mai tartalomözönbe valójában szimplán egy szöveggel majdnem bizonyosan nem érhetünk el jó eredményeket marketing szempontból. Ám szerencsére a tartalommarketing lehetőségei a szövegírásban nem merülnek ki. Egy tartalom ugyanis nem csak szövegből hanem képből is áll, de egy jó tartalom lehet szimplán egy kép is, vagy  vállalkozásunk képi világának mozgóképes megjelenése. Illetve ma már podcast formájában bátran jelentkezhetünk akár hanganyagokkal is.

A lényeg, hogy legyen tartalmunk és azt a lehető legjobb helyen és időben lalje meg célközönségünk.

A tartalommarketing valójában a vállalkozása tudatos marketing kommunikációja.

A KOMP szakemberei tartalommarketing szolgáltatás keretében az alábbiakat fogják önnel elemezni.

  • Milyen tartalom marketing eszközöket használjon

  • Hol a leghatékonyabb a tartalommarketing használata az ön vállalkozásának

  • Mekkora összeg az, amit a tartalommarketingre érdemes fordítani úgy, hogy tudjuk az eredmény ebben az esetben hosszútávú. A tartalommarketing haszna akár fél egy év után jelentkezik csak igazán.

  • Készítsen e blogot és mennyire rendszeresen jelentesse azt meg

  • Hogyan legyen jelen a social médiában

  • Kell e a PR és az egyéb felületeken való megjelenés

  • A tartalommarketing mint hatékony értékesítési támogatás

Tartalommarketing

Az alapvető tartalommarketing szolgáltatásunk első sorban a koncepció kidolgozására és annak tudatos betartására terjed ki. A tartalommarketing szolgáltatás keretén belül elsőként a tartalom koncepciót dolgozzuk ki, amit rövid, közép és hosszútávra ütemezünk.
Pontosítjuk és egyértelműsítjük, hogy a vállalkozása mit és hogyan valamint hol szeretne kommunikálni. ezt rendszerbe foglaljuk, időpontokra megtervezzük és költségeljük. 

A szolgáltatás emellett számos alszolgáltatásból áll, úgy mint 

szövegírás

megfelelő képek elkészítése

videó és hanganyag készítés

offline marketing anyagok készítése

Ezek nem képezik a szolgáltatás tartalmát, azokra egyedi árajánlatot szükséges kérnie.

A tartalommarketing szolgáltatás több részből áll

A megrendelést követően auditáljuk az eddigi tartalommarketing tevékenységét és ha szükséges a már meglévő tartalmak hibáinak a javítására kedvezményes ajánlatot teszünk.

A sorban egy online konzultáció következik, ahol egyeztetjük a leendő célokat, az elérendő eredményeket és megbeszéljük azt milyen tartalommarketing eszközökkel kívánjuk elérni.

Azt követően egy átfogó tartalommarketing tervet készítünk, melybe részletesen leírjuk, hogy milyen tartalommarketing eszközt mikor és hol használunk, milyen célok elérése érdekében.
A tervezetet elküldjük vállalkozásának és egy újabb online konzultációban pontosítjuk, értelmezzük, ha szükséges módosítjuk.

A koncepció jóváhagyása után elkezdjük a tartalommarketing tervezetének megvalósítását. A megvalósításban a KOMP specializálódott munkatársai is részt vesznek, akik a szakterületükön már elismerést szereztek.

A szolgáltatás időtartama

A tartalommarketing szolgáltatás egy folyamatos szolgáltatás. Első sorban magának a tartalommarketing folyamatok megtervezése és azok kivitelezésének felügyelete tartozik bele. Illetve nagy figyelmet fordítunk az adott tartalmak hatékonyságának a mérésére is, és ha szükséges új tartalmi megjelenésekkel módosítjuk vagy bővítjük a tartalommarketing tervet.

A szolgáltatás ára

A tartalommarketing szolgáltatás ára 20 220 Ft/hó + ÁFA mely havi díj. A szolgáltatás minimum három hónapra rendelhető és három havonta meghosszabbítható. A szolgáltatás ára 2022-ben nem fog változni.

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Amennyiben bármely szolgáltatást megrendel tőlünk 2022 második negyedévében egy hónap időtartamra ingyenes reklám felületet biztosítunk az akkor induló online marketing és gazdasági magazinunk felületein.

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.