Webmarketing audit és tanácsadás

Hogyan alkalmazkodhatunk jobban a változásokhoz?

Ha eredményesen akarjuk működtetni vállalkozásunkat, folyamatosan alkalmazkodnunk kell. A változó piaci környezethez, a technológiai, informatikai fejlődés kínálta lehetőségekhez, a fogyasztói magatartások átalakulásaihoz. A folyamatos változás az online marketingben még erősebb, ezért van szükség időről-időre olyan stratégiai felülvizsgálatra, amivel naprakészek lehetünk minden új kihívás dolgában. Mert a cél mindig a profittermelő marketing rendszer kialakítása és fejlesztése. A Webmarketing audit és tanácsadás befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át, ezért kínálja ezt a KOMP mindössze

20.220 forintért!

Igen és ezért fontos, hogy az Ön vállalkozása nyertese legyen a változásoknak!

Az online marketingtér szabályai folyamatosan változnak, akár radikálisan. Ez 2022-ben sem lesz másként! Mi is látjuk és tapasztaljuk, hogyan alakulnak át a trendek, az eszközök és az azok által kínált lehetőségek. Ez azzal is jár, hogy sokszor a jól működtetett és beváltnak tűnő módszerek egy szempillantás alatt válhatnak köddé, és egy vállalkozás az eddigi jó pozícióit könnyen el is veszítheti az online marketingben. A változások ugyanakkor mindig lehetőségeket is rejtenek, más stratégiával másképpen érhetők el jobb üzleti pozíciók. A Webmarketing audit és tanácsadás abban segít, hogy megtudja, az Ön vállalkozása hol tart, mennyire hatékony a jelenlegi online marketingje, és hogyan érdemes felkészülnie a változásokra.

Mire terjed ki a Webmarketing audit és tanácsadás?

  • Elemezzük jelenlegi webmarketing tevékenységét, vagyis megnézzük, milyen hatékonysággal használja honlapját, a social mediát, az online hirdetési felületeket (például Google Ads, Facebook, Instagram).
  • Újratervezzük vagy megtervezzük cége 2022-es online marketing és hirdetési stratégiáját a főbb ajánlatai, a főbb csatornái és a hirdetései szempontjából.
  • Javaslatot teszünk webmarketing tevékenységének (honlap, SEO, social media, hírlevelezés) fejlesztésére.
  • Elkészítünk egy opcionális online marketing költségvetést, ami láthatóvá teszi, mennyit, milyen időtávban és hogyan, milyen csatornákon érdemes költenie.

Hogyan veheti igénybe a Webmarketing audit és tanácsadást?

Ahhoz, hogy hatékonyan dolgozhassunk, Önnek információkat kell megadnia vállalkozásáról, a projektjéről. Tudnunk kell, mik a céljai, melyek cége piacának főbb jellemzői, kik a főbb vásárlói célcsoportok, milyen online marketing tevékenységet végzett a cége és milyen tapasztalatokat szerzett. Szükségünk van vállalkozása webes elérhetőségeire, hogy elemezhessük honlapját és social media felületeit. Ha rendelkezik Google ADS fiókkal, hozzáférést kérünk ahhoz.

Megrendelése után rövid információkérő kérdéssort küldünk Önnek, hogy az alapján gyorselemzést végezhessünk, majd egy egyórás online konzultáció keretében közösen egyeztetünk a jövőbeli elképzeléseiről és a még nyitott stratégiai kérdésekről. Ezt követően elektronikus úton írásban egy összegző anyagot juttatunk el Önnek, amit egy újabb online konzultáció keretében személyesen is megvitatunk. Ezek után a kiértékelést a konzultáció alapján bővítjük, és küldjük meg Önnek átfogó összegzésünket.

Miért a KOMP?

Olyan szabadúszó marketingszakemberek álltak össze a KOMP égisze alatt, akik megtanultak profitot termelni és jövőt építeni a cégeknek. És hisznek az eredményességben. Mi abban hiszünk: akkor lesz pénzünk, ha az ügyfeleink szekere jól megy. Ezt az eredményességet megalapozni befektetés. Mi most ennek a befektetésnek a kockázatát vállaljuk át az első jelentkezők esetében!

 

Webmarketing audit és tanácsadásunk díja EZÉRT csak

20.220 forint+Áfa!

Ezt a szolgáltatást ennyiért nem érheti el máshol!

Hogyan tovább?

Auditunk eredményeit számos formában felhasználhatja. Az alapján újratervezheti online marketing tevékenységét, megosztva az összegzést saját vagy megbízott marketing szakembereivel, hogy a feltárt hiányosságokat javítsák, vagy használják ki tudatosabban az azonosított lehetőségeket. Természetesen arra is lehetősége van, hogy a tervek megvalósításában a KOMP szakembereivel működjön együtt!

Ha Ön úgy dönt, hogy az online marketingjében teljeskörű és mélyebb auditra van szükség, javasoljuk, hogy vegye igénybe a Webmarketing és a Klikkmarketing auditot is. Ezeknek a felülvizsgálatoknak a célja, hogy feltárja azokat az esetleges rejtett hibákat, amik az online hirdetések eredményességét befolyásolhatják.

Általános marketing audit és tanácsadás

Bónusz ajánlat

Ha a 20 szolgáltatásból legalább hármat megrendel tőlünk a szolgáltatások együttes árából 20% kedvezményt adunk! De ha nagyban mer gondolkodni és több mint öt szolgáltatást igénybe vesz a kedvezményünk már 22%. 

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válasszon a szolgáltatások közül

Egyszerre több szolgáltatást is megjelölhet.

A kapcsolati űrlap beküldése nem minősül, ajánlatkérésnek és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kapcsolatfelvétel után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és pontos egyeztetés után kerül sor megegyezésre és szerződéskötésre.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.